Voor ieder segment een passende oplossing

Gastvrijheid en hospitality zit in onze genen. Met deze expertise en de inzet van onze geïntegreerde facilitaire diensten, gedreven door data, staan uw medewerkers en gasten centraal. Onze vakkennis weten wij door te vertalen in een wijdverspreid aantal marktsegmenten: Business & Industry, Multi-tenant, Education & Government, Sports & Leisure en Care.

Business & Industry

Of het nu gaat om het gebouwbeheer, de schoonmaak of veiligheid van een kantoorgebouw, fabriekslocatie of bedrijfshal we stemmen onze facilitaire diensten en support services af ​​op de individuele behoeften van de medewerkers en hun dagelijkse werk. Met ons complete aanbod aan diensten hebben wij altijd een passende oplossing.

Meer over Business & Industry

Multi-tenant

In hospitality draait het om het tevreden houden van verschillende gasten en dit geldt ook voor huurders in een verzamelgebouw. Als strategisch partner ontzorgen wij pandeigenaren en vastgoedontwikkelaars die meerdere verhuurders in één pand faciliteren. Dit doen wij op het gebied van faciliteiten en services en spelen in op thema’s als vitaliteit, duurzaamheid en social return. Samen zorgen we voor een omgeving die de huurders verbindt en inspireert.

Meer over Multi-tenant

Education & Government

Binnen het onderwijs en de overheid zijn de gezondheid en veiligheid van studenten, medewerkers en bezoekers cruciaal. Een andere belangrijke pijler voor dit segment is duurzaamheid & maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ook bij ESFM staat duurzaamheid centraal. Als betrokken partner bieden wij een reeks aan innovatieve, kwalitatieve en verantwoorde producten en diensten. Samen zorgen we voor een werkplek die voldoet aan de vereiste veiligheids- en schoonmaakprotocollen.

Meer over Education & Government
Educatie_Government_bibliotheek

Sports & Leisure

Sport, beweging en vrije tijd; de pijlers voor een gezond en vitaal leven. Van theater tot voetbalstadion, ESFM heeft voor uw organisatie de perfecte oplossing. Als partners zorgen wij ervoor dat ieder sport en cultuur bezoek een ware beleving wordt.

Meer over Sports & Leisure

Care

Voor ziekenhuizen, zorginstellingen en seniorencomplexen is het fundamenteel om een hoge kwaliteit zorg en comfort te bieden, de facilitaire diensten moeten hierop afgestemd worden. Met ESFM als partner wordt het mogelijk om flexibel en adequaat te handelen en ervaren patiënten, bewoners, medewerkers en bezoekers een hoge mate van hygiëne en veiligheid.

Meer over Care