Het facilitaire aanbod in een verzamelgebouw

Verzamelpanden bieden de mogelijkheid om te werken in een volledig uitgerust en functioneel kantoor. De verwachting van de huurders is dat alle ruimtes voldoen aan de moderne benodigdheden, zoals schoonmaak, high-speed internet, IT Support, beveiliging en eten & drinken.

Voor verhuurders; welke facilitaire dienst past bij jou en jouw huurders?

Het uitvoeren van de dagelijkse klussen en het verzorgen van facilitaire werkzaamheden kunnen ervoor zorgen dat het afleidt van jouw core business en doelstellingen. Daarom is het als makelaar, real-estate agent of pandbeheerder prettig om samen te werken met een professionele facilitaire dienstverlener als ESFM, die een goede oplossing biedt om de beste beleving voor huurders en gasten te realiseren.

Onze werkwijze

Voor huurders; welke aanvullende facilitaire diensten heb jij nodig?

Je hebt de sleutel gekregen van jouw nieuwe etage of kantoor. En nu? Je verhuurder biedt in de gezamenlijke ruimtes een prettige dienstverlening van ontvangst tot hospitality zodat jij zorgeloos je gasten en medewerkers kan ontvangen. Maar wat zijn de wensen voor je eigen plek in het gebouw? ESFM maakt het makkelijk voor je en helpt je op allerlei gebieden van verhuizen en inrichten tot groenvoorziening, schoonmaak en levering van kantoorartikelen.

Onze werkwijze
Multi-tenant_nieuwe huurder
Maarten van de Graaf Manager Sales