Over ons

ESFM staat voor Elevating Solutions in Facilities Management. ESFM is onderdeel van Compass Group, wereldwijd marktleider op het gebied van food- & supportservices. Als Integrated Facility Management (IFM) merk bieden we een wereld aan mogelijkheden; internationale expertise en innovatieve best practices. 

Onze werkwijze

Wij houden rekening met de manier waarop jij als opdrachtgever de mensen binnen jouw bedrijf wil betrekken en geeft facilitaire dienstverlening een moderne draai. Met onze diensten wordt de werkplekervaring positief beïnvloed door het samenbrengen van duurzame partnerships, digitalisering en gameification.

Meer over onze werkwijze
onze werkwijze

Leer ons team kennen

Wie staat er voor je klaar en is jouw sparringpartner om de wensen van jouw bedrijf te realiseren? Kijk verder en maak kennis met ons team 

Kennismaken met ons team

Samenwerken is vooruitgang

Goed functionerende faciliteiten zijn een toevoeging aan de beleving. Ze moeten een toegevoegde waarde geven zoals een gevoel van veiligheid, gemak, well-being en duurzaam. Als grootste IFM en soft service dienstverlener hebben wij de mogelijkheden in huis om hieraan bij te dragen en iets terug te doen voor de wereld. En dit doen we niet alleen.

Meer over samenwerkingen

Corporate Governance

In 2022 is Compass Group Nederland, voor de derde keer op rij, erkend als ‘Top Employer’ door the Top Employers Institute. Naast een uitstekend HR-beleid zijn de experts overtuigd van onze HR inzet op het gebied van ‘Values’, ‘People Strategy’ en ‘Talent Acquisition’.

Onze mensen en cultuur maken het verschil in wat we doen en hoe we duizenden consumenten in Nederland van dienst zijn. We hechten veel waarde aan de sociale veiligheid van onze werknemers. Naast dat medewerkers zich intern kunnen wenden tot HR of een Vertrouwenspersoon, bieden we ook externe mogelijkheden met het vernieuwde programma ‘SpeakUp, We’re Listening’. Een internationaal programma van Compass Group waar medewerkers (anoniem) melding kunnen maken.

SpeakUp programma
Speak-up