Passende facilitaire oplossingen op iedere locatie

Bij ESFM stemmen we de diensten af op de medewerker en gast, waarbij de totale beleving de hoofdrol speelt. Onze diensten kunnen al naar gelang ingezet worden en kunnen opgeschaald worden om mee te groeien met jouw toekomstplannen. Samen maken we jouw wensen concreet en zetten dit om in een passend plan. Gemak dient de mens en ons team maakt dit mogelijk!

Beveiliging

Een veilige werkomgeving heeft betrekking op het beschermen van je bedrijfsmiddelen, werknemers en gasten. Hoge veiligheidsnormen op elke locatie van jouw organisatie zijn daarom een belangrijk punt van zorg. Met ons complete aanbod aan veiligheidsdiensten hebben wij altijd een passende oplossing.

Meer over beveiliging

Veiligheid op de werkvloer

De gezondheid en veiligheid van werknemers en gasten is voor ieder bedrijf een topprioriteit. Daarvoor is behoefte aan een zekere mate van gezondheids- en veiligheidsbeheer. Samen zorgen we met passende diensten voor een veilige omgeving die inspireert.

Meer over veiligheid

Groenvoorziening

Planten en bloemen dragen bij aan sociaal welzijn en tegenwoordig wordt dit meegenomen in architectuur en ruimte indeling. Groenvoorzieningen zijn het visitekaartje bij het betreden van jouw terrein en dragen bij aan de luchtkwaliteit in het gebouw. 

Meer over groenvoorziening

Hospitality

Hospitality zit in onze genen. Uiteraard ontbreekt deze dienst niet in ons portfolio. De klantbeleving wordt ook binnen facilitair management belangrijker en gaat van medewerkers diensten tot evenementen management.

Meer over hospitality

Kantoor & werkplek

Een optimale werkdag wordt mede bepaald door de geboden dienstverlening. Alle elementen spelen een rol. Van kantoormeubelen tot muziek bij binnenkomst of een snelle reparatie en een soepele aanmelding van gasten. Bij ESFM kunnen we innovatieve oplossingen bieden en de operatie op de werkvloer in goede banen leiden. 

Meer over kantoor & werkplek

Onderhoud & techniek

Om onderbreking van de dagelijkse activiteiten te voorkomen is optimalisatie en planning een vereiste. Het facilitair beheer en onderhoud omvat zowel periodiek of continue onderhoud en reparaties. Onze technische experts zorgen voor de continuiteit van jouw faciliteiten. 

Meer over onderhoud & techniek

Schoonmaak

Binnen schoonmaak zijn groene en duurzame producten in opmars en zetten we technologie in om de productiviteit te verhogen. Samen stemmen we af welke schoonmaakprogrammering past bij jouw doelstellingen op het gebied van werkplekervaring.

Meer over schoonmaak