Facilitaire diensten op kantoor of in de bedrijfshal

Een veilige en gezonde werkplek is essentieel voor medewerkers en bezoekers. Facilitaire dienstverlening is een investering voor een goed geleide werkplek en hebben een directe invloed op de productiviteit en werktevredenheid. ESFM heeft een compleet diensten aanbod om aan de eisen te voldoen van zowel kantoren als fabrieken en warehouses.

Facilitaire diensten voor bedrijfsfaciliteiten?

Een veilige en comfortabele werkomgeving voor medewerkers en gasten bevordert de werkkwaliteit en productiviteit. Met soft services draag je hier aan bij in een breed scala zoals gezondheid en veiligheid, inkoop, duurzaamheid, en energie. Met ESFM als partner word je van alle gemakken voorzien.

Bekijk diensten

Facilitaire diensten voor productiefaciliteiten?

E-commerce is in opkomst en de pandemie heeft dit versneld. Faciliteiten zijn 24 uur per dag operationeel en behoeven een nood- en continuïteitsplan. Het beheer van warehousing, opslag, fabriek en productie centra vereist speciale vaardigheden en inzicht in de organisatie. Met onze digitale oplossingen, operationele expertise en risk management kunnen we de productie op jouw locatie op peil houden.

Bekijk diensten
Stijn Rutten Manager Sales
Mellanie Buur
Mellanie Buur Manager Sales