Facility voor onderwijs en overheid

Onderwijs- en (semi) overheidsinstellingen hebben een voorbeeldfunctie en moeten voldoen aan de hedendaagse verwachtingen. De aandacht gaat uit naar efficiƫnt, gastvrij, duurzaam en kostenbewust.

Kleinere, minder complexe gebouwen zoals brandweerkazernes hebben andere eisen. Grotere, meer diverse onderwijs of gemeente gebouwen moeten tegemoetkomen aan veel verschillende mensen, behoeften en verwachtingen. ESFM biedt gemak en voorziet iedere instelling en gebouw van een passend aanbod diensten en concepten.

Facilitaire management oplossingen in het onderwijs

Het beheren en onderhouden van onderwijsfaciliteiten is een belangrijke taak. Door de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften te waarborgen dragen we bij aan de verbetering van de onderwijsomgeving, de schoolcultuur en worden de onderwijsresultaten van leerkracht en leerling ondersteund. Samen met ESFM draag je bij aan het community-gevoel.

Facilitaire management oplossingen binnen (semi)overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen zijn in beweging; naar buiten treden, externe verbindingen leggen en participeren in plaats van te sturen. Goed voorbeeld doet volgen; de eerste stap wordt intern, op de eigen locatie gezet. ESFM werkt met vele partners en zet data in om moderne facility oplossingen te verzorgen die duurzaamheid en sociale verantwoordelijk stimuleren.

Mark Dantuma Manager Sales