Government

Ons duurzaamheids- en sociaal beleid sluit naadloos aan op de behoefte van (semi) overheidsinstanties om bij te dragen aan een betere wereld. ESFM heeft vijf focusgebieden bepaald waarmee we een positieve impact kunnen maken op het gebied van het milieu en voor mens en maatschappij.

NuLA

Ons NuLa-concept (zero emission, zero waste en dus zero footprint) maakt hier een belangrijk onderdeel vanuit. Binnen NuLA komen ambities als: inclusiviteit, gezondheid en duurzaamheid samen. Nul verspilling op het gebied van: talent (inclusiviteit), vitaliteit (gezondheid) en nul verspilling van grondstoffen en milieu (circulariteit). Met onze innovatieve food concepten en facilitaire oplossingen, waarbij duurzaamheid de hoogste prioriteit heeft, bieden wij voor elke overheidsinstantie, groot of klein, een passend aanbod.

Meer over Duurzaamheid & MVO

PSO ladder trede 3

ESFM vindt het daarbij be​langrijk om een bijdrage te leveren aan het verwezenlijken van sociale doelstellingen, waarbij de focus ligt op het creëren van werkgelegenheid, leerwerk- en stageplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn dan ook trots op ons social return programma dat is beoordeeld met een PSO ladder trede 3.

Mark Dantuma Manager Sales
Consent(Vereist)
Hidden