Famous Flavours

De culinaire vakkundigheid en ‘haute cuisine’ van party- en eventcateraar Famous Flavours sluit naadloos aan op onze cateringexpertise en liefde voor lekker en duurzaam eten. Grote evenementen verzorgen wij met een scherp oog voor detail voor de nationale en internationale (zakelijke) markt. Van de aankleding, de presentatie tot en met de culinaire details onderscheidt Famous Flavours zich door creativiteit, originaliteit en opvallend hoge kwaliteit.

Inspiratie & beleving

Alles wat je kan bedenken, kunnen wij realiseren. Wij bedenken voor elk evenement een uniek en passend concept. Uw doelen of thema vertalen wij naar een creatief culinair menu en verwerken wij indien gewenst in de muziek, de aankleding, het meubilair, passende decoratie en bijzondere details.

We houden ervan u te verrassen!

Meer over Famous Flavours

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. We schakelen snel, zijn creatief en flexibel. Onze kennis en ervaring in de culinaire sector helpen ons voor elk evenement en elk budget een passende culinaire invulling te bedenken. Bepaalde onderdelen zelf in de hand houden of volledig uitbesteden? Wij zorgen dat het gebeurt. Met uw wensen en doelen centraal gaan we aan de slag om u te verrassen met een treffende offerte. U heeft een vast contactpersoon bij wie u altijd terecht kan. Uiteraard helpen wij u graag bij het selecteren van de juiste locatie.

Uitvoering

Iedereen die bij Famous Flavours werkt heeft dezelfde passie voor culinaire en stijlvolle evenementen. Wij werken met ervaren en representatieve collega’s aan hetzelfde doel: een uniek en onvergetelijk evenement organiseren, waar je alleen maar hoeft te genieten!