Eurest

Eurest is dé aanbieder van foodservice-oplossingen voor uiteenlopende branches. Een innovatieve dienstverlener, die flexibel inspeelt op de wensen van de opdrachtgever. Onder Eurest vallen alle foodconcepten, waarbij duurzaamheid, veiligheid en gezondheid voorop staan en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk is. Eurest symboliseert onze liefde voor lekker en duurzaam eten, met als uitgangspunt de verwachtingen van onze gasten iedere keer te overtreffen.

Welzijn op de werkplek

Onze visie op  ‘welzijn op de werkplek’ is gebaseerd op vijf pijlers: goed eten, community, technologie, innovatie en duurzaamheid. De synergie tussen deze vier pijlers leidt tot een werkomgeving waar medewerkers en gasten graag verblijven, zich thuis voelen en waar inspiratie, innovatie en welzijn tot leven komen.

Als cateraar hebben wij de essentiële ingrediënten in huis om het gevoel van welbevinden van onze opdrachtgevers en medewerkers te versterken. Als gepassioneerde cateraar verbinden wij dag na dag mensen met eten als verenigende factor. De restaurants van Eurest zijn méér dan alleen een plek waar je overheerlijk kunt eten en drinken. Met inspirerende ruimtes waar je letterlijk kunt ‘ont-moeten’ en even tot rust kunt komen, stimuleren wij de betrokkenheid, productiviteit en het welzijn van alle gasten en medewerkers. Door daarbij toe te spitsen op jouw specifieke wensen, van unieke menu’s tot uitgebreide diensten, versterken wij ieders unieke bedrijfscultuur.

Meer over Eurest

Goed eten; meer aandacht voor goed en gezond eten

We zijn inlevend. We luisteren als geen ander naar de wensen van onze opdrachtgever en vertalen deze naar op maat gemaakte, concrete oplossingen die gericht zijn op het welzijn van gasten en medewerkers.

Community; meer dan een werkplek

We zijn gastvrij. We ontvangen gasten en medewerkers van onze opdrachtgever met open armen. We maken van elk bezoek een bijzonder moment door het geven van oprechte, persoonlijke aandacht.

Technologie en innovatie; het gemakkelijk maken

We zijn ondernemend, vernieuwend en we denken in oplossingen voor onze opdrachtgever. Mede dankzij onze wereldwijde expertise op het gebied van eten en drinken vinden we altijd een oplossing die naadloos aansluit op de behoefte van onze opdrachtgevers.

Duurzaamheid; belofte & inzet

We hebben liefde voor lekker en duurzaam eten en drinken. We houden van goed eten en drinken, dus we gaan voor het allerbeste. We selecteren zoveel mogelijk verse seizoensproducten uit Nederland; duurzaamheid is een van de belangrijkste criteria waarop we onze keuze baseren.