ESFM nieuwe cateringspartner Stage Entertainment Nederland

15 september 2021

ESFM is de nieuwe partner van Stage Entertainment Nederland voor de catering in het AFAS Circustheater Scheveningen. Hierbij zal het paradepaardje van ESFM, dochterbedrijf Famous Flavours, het totale Food & Beverage aanbod voor het AFAS Circustheater gaan verzorgen.

Famous Flavours zal hierbij haar food & beverage aanbod creatief vertalen naar het thema van de show. Hierbij wordt de bezoeker direct bij binnenkomst in het theater meegenomen in de sfeer van de voorstelling  wat bijdraagt aan een extra bijzondere theaterbeleving. Vanaf 28 september aanstaande zal het nieuwe en verassende food & bevarage aanbod verkrijgbaar zijn bij de sprankelende en magische show Disney’s Aladdin!

Frank Visser, Managing Director Famous Flavours: “Met onze ervaring, flexibiliteit en ambitie past Famous Flavours perfect in de dynamische en uitdagende theateromgeving en sluiten we perfect aan bij de missie van Stage Entertainment; ‘Touching Hearts, Creating Memories’.

Walter Drenth, Managing Director Stage Entertainment Nederland: “Met onze shows willen we mensen samenbrengen en een geweldige middag of avond uit bezorgen. Belangrijk onderdeel hierbij is onze gastvrijheid en een kwalitatief hoogstaand cateringaanbod. Ik ben dan ook verheugd dat we in Compass een goede partner hebben gevonden die daar perfect bij aansluit en kijk uit naar onze samenwerking.”

Over ESFM
ESFM is wereldwijd marktleider in food en support services met meer dan 500.000 medewerkers in ruim 45 landen. www.esfm-nl.com (Famous Flavours is onderdeel van de ESFM).

Over Famous Flavours
Wij zijn Famous Flavours. Sterren in gastvrijheid, uniek in de gerechten die we serveren, deskundig als het gaat om onze kennis van de horeca en toonaangevend in smaak, zowel van ons culinaire aanbod als in de aankleding van onze restaurants en evenementen. Dat doen we door het bieden van een culinair hoogwaardige gerechten waarin de signatuur van onze sterrenchefs doorklinkt en combineren dit met ongeëvenaarde gastvrijheid. Famous Flavours combineert jarenlange ervaring, culinaire expertise en een hands-on mentaliteit bij het organiseren van onvergetelijke evenementen, waarbij alles klopt. www.famousflavours.nl

Over Stage Entertainment Nederland
Stage Entertainment Nederland is onderdeel van Stage Entertainment, een eersteklas theaterproductiemaatschappij dat zich richt op musicaltheater in Europa en op Broadway, New York. Stage Entertainment Nederland produceert jaarlijks verschillende musicaltitels voor de Nederlandse markt, die te zien zijn in het Beatrix Theater in Utrecht, het AFAS Circus Theater in Scheveningen en andere theaters in het land. Stage Entertainment brengt bekende titels die door internationale partners en haar creatieve teams zijn ontwikkeld, zoals Disney’s Aladdin en The Sound of Music, maar zij brengt ook originele eigen premium content, zoals ‘TINA – The Tina Turner Musical en Hij Gelooft in Mij. Stage Entertainment staat alom bekend om de uitzonderlijke kwaliteit van haar shows en de warme gastvrijheid die het publiek in haar theaters ten deel valt. www.stage-entertainment.nl

Deel dit artikel